Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016
....ας γνωριστούμε..
....ποιοί είμαστε...τι μας αρέσει...τι δεν μας αρέσει...τι αγαπώ...τι δεν θέλω να κάνω...τι δεν μ'αρέσει να μου κάνουν.....
...ας γνωρίσουμε πρώτα όμως δύο ήρωες  του σχολείου μας...που όλο το καλοκαίρι το πρόσεχαν να μην μας το κάνουν κάτι !...μας περίμεναν 3 μήνες ...δεν είναι και λίγο !!!!!
γνωριμία λοιπόν με την κυρία Ρένια Λαγουδένια και τον κύριο Πάκο τον Σκυλάκο !!!! ( νονοί τα παιδιά της τάξης μας !)

....η Ρένια η Λαγουδένια....


.....
............ο Πάκος ο Σκυλάκος......
..
....και η γωνία τους , δίπλα στην παρεούλα μας .......η Ρένια μας είναι λίγο ντροπαλούλα και ζητάει από μένα να κάνω ερωτησεις γνωριμίας στα παιδιά!!!!...αφού μου τις σιγοψιθυρίζει στο αυτί !!!!
- πολύ ντροπαλή είναι αυτή κυρία! λένε τα παιδιά...

για να την κάνουμε να νιώσει καλύτερα αποφασίσαμε να γίνουμε μια αγκαλιά ...ο Πάκο θα έχει αγκαλιά ένα παιδί και το παιδί τη Ρένια ! ( της Αρτας το γεφύρι ...αλλά έτσι θέλαν τα παιδιά)
...και έτσι άρχισε η γνωριμία μας .......μάθαμε τα βασικά για μας...κι έτσι σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι ...και να τα βάλουμε σε μια γωνιά για να τα θυμόμαστε ...

.....μηλαράκια γνωριμίας .....φορτωμένα με ονόματα κι όχι μόνο !!....πολύχρωμα μολύβια με πορτραίτα και μοναδικότητες !!!

...μοιάζουν λίγο με πυραυλάκια ...αλλά δεν είναι !!!
....θα μας πάρει κάμποσο χρόνο η γνωριμία ....
 
 Πρόσκληση Απονομής Βραβείου_Make-A-Wish(Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).....

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σχολείο σας κέρδισε το 3ο Βραβείο Δημιουργικής Ιδέας Διακόσμησης για το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής για το 2015.
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στον Εθνικό Κήπο θα πραγματοποιηθεί η Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση του σχολείου σας στις 15.00
...